Mamigo Blog Nejkrásnější dárek na Den matek? Čas!

Nejkrásnější dárek na Den matek? Čas!




Blíží se Den matek, výjimečný den, který slaví mateřskou lásku. Přemýšlíte nad originálním dárkem? Máme pro vás jeden tip - Luli Chef! Hned vám prozradíme pár důvodů, proč se z něho maminka, kterou chcete obdarovat, potěší.


Pomocník při prvních příkrmech

Pro maminky s malými dětmi je  Luli Chef  ideálním pomocníkem při přecházení z tekuté stravy na tuhou. První příkrmy musí být nejen čerstvé, ale také připravované šetrným způsobem, aby se v nich zachovalo co nejvíce vitamínů. Luli Chef připraví nejen krémovou polévku ze zeleniny, ale také slaďoučkou přresnídavku z ovoce. Výhodou Luli Chefa je, že navaří vždy jen jednu porci, a to 350 ml.


Výživový sparing partner při udržování formy

Trochu kalorického deficitu by před létem neuškodilo, ale zbytek rodiny si to nemyslí? S Luli Chefem si maminka připraví jídlo jen pro sebe a jen jednu čerstvou porci. Výhodou Luli Chefa je, že přípravě jídla nemusí věnovat velkou pozornost. Všechny potřebné ingredience vloží do nádoby, zmáčkne příslušný program a Luli Chef vaří! Maminka tak může zatím připravit jídlo pro své „hladoše“.


Luli Chef má pět programů. Každý z nich má jiný průběh, dobu i teplotu vaření. Do 18-ti minut však máte připraveno každé jídlo z  Luli Chefa. PlantMilk je program určený k výrobě rostlinných mlék. Puree program vám zase připraví ovocné a zeleninové vařené pokrmy, jako například dětské výživy a příkrmy bez přidání obilovin. Program Soup vám zase připraví fantastickou krémovou mixovanou polévku, ale také dětské přesnídavky. Potom zde máme ještě Smoothie program a program Cook na nemixované polévky s kousky zeleniny. Mňam!


Nápověda pro maminku v důchodu

Pokud hledáte praktický dárek pro vaši maminku, která si užívá zaslouženého odpočinku v důchodu, Luli Chef bude ideální. Jeho jednoduché ovládání zvládne i důchodce, který se s moderními technologiemi už moc nekamarádí. Maminka (nebo babička) si tak během několika minut sama připraví zdravou zeleninovou polévku plnou vitamínů, kterých v tomto věku není nikdy dost. Hustotu polévek si může upravit podle svých preferencí, ale pozor. Pokud použije příliš mnoho ingrediencí, mohou se připálit na dně Luli Chefa. 


Věříme, že jsme vám dali tip na dárek pro Den matek. Myslete však na to, že nejkrásnějším dárkem pro mámu bude společně strávený čas. Ten nenahradí žádný dárek, ale Luli Chef potěší. :)