Mamigo Blog Rodina osobních kuchařů se rozrostla: Který kuchyňský pomocník si získá vaše srdce?

Rodina osobních kuchařů se rozrostla: Který kuchyňský pomocník si získá vaše srdce?



Zpříjemňují nám chvíle v kuchyni, usnadňují přípravu jídel a umožňují trávit více času s našimi nejbližšími. Kuchyňští pomocníci mají v mnoha rodinách nezastupitelné místo a každý z nás má toho svého „nej“. Nyní přichází na trh novinka mezi osobními kuchaři, kterou si jistě zamilujete stejně jako my.


Novinka mezi osobními kuchaři - Luli Chef Midi navaří pro „dospěláka” i puberťáka

Nejnovějším přírůstkem v naší rodině kuchyňských pomocníků je Luli Chef Midi. Má objem 450 až 600 ml, a tak navaří porci jídla pro jednoho či dva dospěláky i teenegery. Kromě toho má i několik vylepšení. Luli Chef Midi dokáže udržovat jídlo teplé až dvě hodiny a mnohé potěší i funkce Odložený start. Můžete si tak naplánovat přesný čas, kdy se Luli Chef Midi dá do práce a po návratu z běhu či jiné sportovní aktivity na vás bude čekat čerstvě uvařený oběd. Za pár minut vám vykouzlí mixované i nemixované polévky, kaše, rostlinná mléka, výživy a smoothies.


S inspiracemi na jídla vám pomůže náš Luli Chef Midi online receptář, ve kterém naleznete recepty od výmyslu světa. Všechny mají společné jedno - jsou zdravé, chutné a zejména výživné.


Luli Chef navaří pro nejmenší

Luli Chef je oblíbeným osobním kuchařem našich nejmenších labužníků. Jeho objem 350 ml je ideální pro vaření pro děti, které se právě seznamují s tuhým jídlem. Navaří příkrmy, kaše, mixované i nemixované polévky, dětské výživy, ale také rostlinná mléka či smoothies. Ocení ho i maminky na mateřské, které vedle péče o svá miminka nemají času nazbyt. Stačí do něj hodit pokrájené kousky zeleniny a za několik minut mají na stole chutný a výživný oběd.


Inspirovat se můžete také našimi Luli Chef recepty, které pro vás pravidelně aktualizujeme a neustále přinášíme nové inspirace na výživná jídla. Mezi našimi zákazníky jsou oblíbené například recepty na dětské příkrmy


MioMat - naše vlajková loď nakrmí celou rodinu

MioMat byl jeden z prvních hrníčků vař ar na českém trhu saei po letech se mezi našimi zákazníky těší popularitě. Své místo si našel zejména v rodinách. Díky svému litrovému objemu ulahodí všem u stolu a usnadní přípravu společného oběda, do kterého se mohou zapojit i větší děti. Ingredience stačí pokrájet, vložit do MioMatu, zapnout příslušný program a do 25 minut máte na stole chutnou krémovou polévku. Kromě ní připraví také smoothies, kaše, RAW polévky či rostlinná mléka.


Přípravu jídel jsme vám ještě více usnadnili balenými jídly do MioMatu. Díky nim nemusíte přemýšlet ani nad kombinacemi, ani nad množstvím. Namíchané balíčky stačí vysypat do MioMatu, zalít vodou a za pár minut máte navařené. Všechny suroviny, které jsou použity v balíčcích, jsou 100 % přírodní, bez přidaného cukru, konzervantů, barviv,  a mléka a lepku.


Který z našich kuchyňských pomocníků je váš favorit? MioMat, Luli Chef Midi nebo nejmenší Luli Chef?


Ať už se rozhodnete pro kterýkoli, všechny tři vám připraví chutná a výživná jídla a budou skvělým pomocníkem nejen doma v kuchyni, ale i na zimním lyžování či letní dovolené.