Mamigo Blog Nakupování vánočních dárků bez stresu? S námi máte vyhráno!

Nakupování vánočních dárků bez stresu? S námi máte vyhráno!




Může se zdát, že vlivem rychlého způsobu života se Vánoce změnily na svátky stresu a shonu. Nemusí tomu tak být. Stále máte šanci přežít nejkrásnější svátky roku v klidu a s úsměvem na tváři. Jak? Základem je dobré plánování. Poradíme vám, jak na to. S našimi tipy budou přípravy na Vánoce a nakupování vánočních dárků hračkou. V závěru článku naleznete také naše rychlé tipy na dárky.


1. Vyhraďte si čas na plánování

Důležité je mít plán a ten bude dokonalý jen tehdy, když si na něj vyčleníte dostatek času. Proto si vyhraďte klidný večer, během kterého se můžete plně věnovat plánování Vánoc. Vezměte si pero a papír, nebo si vytvořte tabulku v Excelu a pusťte se do vánočního plánování. Sepište si vše, co potřebujete do Vánoc vyřídit. Nemáme na mysli jen dárky, ale také nákup potravin, plán vánočního úklidu, vaření, pečení či zdobení stromku. Víte, jak se říká: Připravenému štěstí přeje. V případě Vánoc to platí dvojnásob.


2. Dárky kupujte předem

Pokud si kupování vánočních dárků necháte na poslední chvíli, čekají na vás dvě nástrahy. Jednak budete více náchylní ke kupování předražených dárků, jednak koupíte úplné blbosti. Plán vás však od emotivního nakupování zachrání. Jelikož už budete vědět, komu co chcete koupit, máte dostatek času na to, abyste si udělali průzkum trhu a produkty porovnaly ve více obchodech.


3. Praktické dárky

Víte, co je znamením úspěšného dárku? Pokud své využití najde i po Vánocích! Proto pro své blízké hledejte praktické dárky, které je nejen potěší, ale také jim zjednoduší život. Rodiče malých dětí, ale i single lidí či seniory mohou potěšit naše produkty - MioMat a Luli Chef. Oba připraví chutné krémové polévky, kaše či rostlinná mléka, rozdíl je jen v jejich objemu. MioMat připraví jeden litr chutného jídla pro celou rodinu, Luli Chef 350 ml - porci pro jednoho člověka.


„MioMat je součástí mé domácnosti již více než čtyři roky. Jediné, čeho lituji je, že jsem ho nedostala jako dárek. Toho, kdo by mi ho daroval, bych velebila celý rok. Využívám ho zejména k přípravě krémových polévek. Zeleninu nakrájím na kousky, hodím do MioMatu, naplním ho vodou, přidám sůl a pepř a za dvacet minut mám hotovou chutnou polévku. Nejlepší na tom je to, že při něm během vaření nemusím stát,“ popisuje své zkušenosti s MioMatem naše spokojená zákaznice Danka.


Rychlé tipy na praktické dárky z Mamigo.cz

V našem e-shopu umíte zabít více much jednou ranou. Kromě MioMatu nebo Luli Chefa u nás naleznete spoustu dalších produktů, které potěší každého. Zde jsou naše rychlé tipy:


Pro rodiče malých dětí: Silikonové nádobí Luli, které se rychle a jednoduše myjí.


Pro turisty a sportovce: Termolahve Luli, které udrží nápoje chladné či teplé podle toho, co právě potřebujete.


Pro ty, co nikdy nemají čas vařit: MioMat a balená jídla do MioMatu plná živin.