Mamigo Blog Zužitkujte úrodu čerstvé zeleniny a ovoce s MioMatem

Zužitkujte úrodu čerstvé zeleniny a ovoce s MioMatem



Dřina v zahradě přinesla své ovoce a najednou máte za domem soukromý trh plný zralých plodů. Co ale s takovou nadílkou zeleniny a ovoce? Něco půjde do zavařovacích sklenic, něco do mrazáku a zbytek nadělit rodince i sousedům.


Nicméně předtím, než všechno zpracujete a rozdáte, najezte se čerstvých plodů do sytosti. Když nastoupí chladné podzimní dny, vitamíny vám přijdou vhod. Zužitkujte úrodu čerstvé zeleniny a ovoce s MioMatem a posilněte imunitu před nástupem sezónních onemocnění.


Domácí dětská výživa, plná chuti a vitamínů

Dětská výživa, nebo pokud chcete "Přesnídávka" je dnešní běžná klasika. Její výrobou však strávíte celé odpoledne a večer zabijete mytím nádobí. Kromě toho, zpracováním ovoce při vysokých teplotách vaše děti ochudíte o cenné živiny. S MioMatem si dětská výživa uchová vitamíny a máte ji hotovou téměř bez práce. Při správném skladování vydrží několik týdnů i bez použití konzervantů.


  • Raw jablková výživa se skořicí

Očistěte 520 g zralých jablíček, nakrájejte na kousky a vložte do MioMatu. Přidejte lžičku mleté ​​skořice, šťávu z jednoho citronu a zalijte dvěma odměrkami vody. Už jen zapnete program RAW za 15 minut je výživa hotová.


Krémové smoothie ze zahrádky

Smoothie je skvělé k snídani a v podobě svačiny doplní energii ztracenou během dne. Dá se připravit z ovoce i zeleniny a nabízí tolik kombinací, že se vám nikdy neomrzí. Rozmixované suroviny jsou snadněji stravitelné a tělo využije všechny živiny na maximum.


Smoothie z čerstvých plodů obsahuje hodně vlákniny, která rozhýbe líná střeva a vitamíny posílí obranyschopnost celé rodinky. Doplňte ovoce a zeleninu správnými přísadami a máte vyvážený koktejl ze sacharidů, tuků a bílkovin.


  • Kokosové smoothie s broskvemi a mrkví

Očistěte 550 g broskví, 2 mrkve, nakrájejte na kousky a vložte do MioMatu. Přidejte 2 nakrájené banány, odměrku strouhaného kokosu a dolijte vodou. Stiskněte program smoothie a běžte zpět na zahradu, protože děti budou chtít "Duplo".


Polévka musí být

Polévka je tajný trik maminek, jak dostat do dětí zeleninu. Talíř polévky připraví bříško na hlavní chod, zasytí na večeři a dokonce je skvělá i na snídani. Aby si zelenina zachovala vitamíny, polévku není potřeba vařit dlouho. MioMat to dobře ví a polévky připravuje i v RAW kvalitě.


  • Zeleninová RAW polévka na každý den

Umyjte 250 g rajčat, 1 papriku a menší cuketu. Vše nakrájejte na kousky, dejte do MioMatu, dolijte vodu a zapněte program RAW. Za 15 minut je polévka hotová. Už stačí jen dochutit a může se podávat.

 

Hurá do školy

Nový školní rok je tu co nevidět a děti budou potřebovat hodně energie, aby si vzorně plnily povinnosti. Tu získají z ovoce a zeleniny. Zabalte školákům zdravou svačinu do veselých termomisek Luli, aby měly oblíbenou výživu, smoothie nebo polévku z MioMatu vždy s sebou.