Napište nám
+421 948 596 122
info@mamigo.cz
Instagram
Facebook
Youtube
mamigo.cz
0
Košík
Produkty
+
MioMat
+
Co je MioMat
Výhody MioMatu
Recepty
Koupit
Blog
Jak používat MioMat
Recenze
Balená jídla do MioMatu
+
Kaše do MioMatu
Polévky do MioMatu
Rostlinná mléka do MioMatu
Luli Chef Midi (450 - 600 ml)
+
Co je Luli Chef Midi
Koupit
Recepty
Jak používat Luli chef Midi
Luli Chef Mini (180 - 300ml)
+
Co je Luli Chef Mini
Koupit
Recepty
Termosky
Termosky na jídlo
Silikonové nádobí
FLASKA
+
Co je FLASKA
Účinky vodíkové vody
Co je vodíková voda
Koupit
Jak používat FLASKU
FAQ
Recepty
+
MioMat recepty
Videorecepty z MioMatu
Luli Chef Midi recepty
Luli Chef Mini recepty
Luli Chef Recepty
Všechny produkty
Recenze
+
MioMat
O nás
+
Mamigo tým
Znáte nás z časopisů
Napsali o nás
Napište nám
Blog
AKCE
Mamigo
Recepty
Luli Chef Midi recepty
Polévka z bílého zelí s domácí cizrnovou houskou
00:10
čas přípravy
Na
porci (450-600ml) polévky
potřebujeme
1 malou mrkev
1 malé brambor
1 malou cibuli
kousek bílého zelí
vývar
1 lžičku rajčatového protlaku
sůl
petrželku
kmín
mletou červenou papriku
Do Luli Chefa Midi
vložíme nadrobno nakrájenou zeleninu.
Zalijeme zeleninovým vývarem po rysku.
Přidáme petrželku a ochutíme podle chuti.
Zapneme program
Cook
.
Hotovou polévku můžeme dochutit přetlakem, octem/citronovou šťávou a podáváme s upečenou klobáskou nebo domácí cizrnovou houskou.
Housku si připravíme z mletých vloček smíchaných s hladkou moukou a lžičkou kypřicího prášku a rozmixovanou cizrnou z plechovky.
Tyto suroviny vypracujeme do mírně tuhého těsta, vytvarujeme housky, dáme na plech vystlaný pečícím papírem a pečeme na 180st.
cca 25 min.
Vybereme, když jsou mírně zlaté a ve středu upečené.
Housky
jsou chuťově skvělé a krásně křupavé.
mamigo.cz
© 2024 Mamigo
Instagram
Facebook
Youtube
Created by
KBS development